Proeverijen

Rum wordt steeds populairder en ook in Nederland. Daar hopen we ook een steentje aan bij te dragen met het Club Rum festival.

Maar voor diegenen die in een kleinere setting meer te weten willen komen over deze geweldige drank is een rum proeverij de ideale manier. Het maakt niet uit of je geen rum drinker bent en juist meer over rum zou willen weten of juist een liefhebber bent. Het is de bedoeling dat je in een ontspannen sfeer enthousiast(er) wordt gemaakt voor rum!

Een opzet van de proeverij kan zijn in een “klassikale” vorm waarbij de deelnemers uitleg krijgen over de geschiedenis en het productieproces van de verschillende typen rum. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld de focus juist leggen op rum uit een bepaald land of specifieke distilleerderij? Elke deelnemer krijgt 4-6 glazen rum te proeven.

Tevens kunnen wij een rum proeverij verzorgen als onderdeel van een groter evenement als een bedrijfsfeest enz. Wij zorgen voor de rum waar de deelnemers van kunnen genieten.

De kosten van een proeverij zijn afhankelijk van het soort proeverij, het aantal deelnemers, de rum die geproefd zullen worden en de locatie. Neem voor een op maat gemaakte offerte contact met ons op via ons contactformulier.