Rum Festival Amsterdam

Na de succesvolle eerste editie van Club Rum zijn we blij te mogen vertellen dat er een tweede editie komt! We hopen je weer te mogen verwelkomen op zaterdag 2 juni 2018. Was je er de eerste keer niet bij dan moet je nu al deze datum in je agenda reserveren want dit wil je niet nog een keer missen. Kijk wat je hebt gemist door te scrollen door onze Gallery of beter nog, bekijk de aftermovie.

Dus neem je partner en je vrienden en vriendinnen mee en ga weer lekker proeven van al het moois dat de standhouders te bieden hebben. Koop je kaarten nu!

Tickets!

Verder hebben we al meerdere artikelen live gezet die misvattingen in de rum wereld bespreken. Een must read zodat je straks als een waar expert langs de stands kunt lopen om de lekkerste rum uit te kiezen en te proeven.

 Vergeet je niet in te schrijven onze nieuwsbrief en onze Facebook pagina te liken zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

Rum festival

Uiteraard zullen we dit jaar ook weer mooie seminars voor je in petto hebben. 

We kregen positieve reacties over ons aanbod aan sigaren dus kun je ook dit keer een mooie sigaar kopen om er samen met je rum of cocktail van te genieten.

Van al dat proeven krijg je ook trek. Wij gaan uiteraard ook weer zorgen voor een lekkere snack.